Over Luna

Luna is een Beneteau Oceanis 42.3, gebouwd in 2003. Ze is ruim 13 meter lang, 4 meter breed en  heeft 3 hutten waarvan 2 met eigen badkamer en toilet. Het is een prachtige dame met nog het warme mahonie interieur waar de vakmanschap van af straalt. Net even ronder en fraaier allemaal.

Voorjaar 2016, met Frank en Jolande

In de winterperiode van 2013 op 2014 heeft Luna een flinke opknapbeurt ondergaan.  Zo zijn de vloerdelen in de kajuit, de trap en de keukenfronten door een professioneel timmerbedrijf kaal geschraapt en opnieuw gelakt. De reddingsmiddelen zijn geupgraded en de bijboot en buitenboordmotor zijn vervangen. Ook de originele Genua is vervangen en last but not least hebben we voor de fun een Gennaker met slurf aangeschaft.

In de winter van 2017 heeft Luna een flinke face-lift ondergaan. Zo zijn de vele gel-coat beschadigingen op het dek en in de kuip professioneel en onzichtbaar gerepareerd en is de romp opnieuw gespoten met AWL Grip Flag Blue, een mooie donkere kleur blauw. Ook hebben we een nieuwe Bimini en Sprayhood laten maken, is het Teak op het zwemplatform opnieuw aangebracht en zijn enkele luiken, ramen en raamrubbers vervangen omdat ze slecht waren en/of lekten. Daarnaast tal van kleinere zaken waaronder het verwijderen van de Airco omdat we die toch nooit gebruikten maar wel veel ruimte in beslag nam.

Al met al lekker veel weg kunnen strepen van onze wensenlijst. Er blijven nog wel wat zaken over maar dat schuiven we een seizoen voor ons uit.