Over ons

In 2011 lagen we met Lara gemeerd in Selimiye en werden we aangesproken door Otto en Marion, mede-eigenaars van Luna. Ze herkenden Lara van een eerdere proefvaart. Na een reeks toevalligheden hebben we in oktober 2012 het aanbod om mede-eigenaars van Luna te worden aanvaard. Het aandeel Lara is begin mei 2013 verkocht aan een enthousiast zeilers echtpaar die met hun twee kleine kinderen zeilen.

In juni 2013 hebben we in Fethiye het stokje overgenomen van Erik en hebben Luna beter leren kennen. In oktober 2013 is Ron met een paar vrienden nog een paar weken gaan zeilen en hebben Luna winter klaar gemaakt.

In de winterperiode heeft Xavier besloten zijn aandeel te verkopen en een seizoen later heeft Erik met veel spijt ook besloten zijn aandeel te verkopen. Otto en Marion liepen tegen een droomhuis aan en hebben uiteindelijk het Luna aandeel per 1-1-2016 aan ons verkocht.

Doordat we Luna voor onszelf hebben kunnen we met name over onderhoudszaken en aanschaffingen sneller en makkelijker besluiten nemen. Buitengewoon prettig want Luna blijft natuurlijk gewoon een boot waar altijd wel wat mee is. Uiteraard is dat een onderdeel van de passie die we voor het zeilen, de techniek en het leven aan boord hebben.

De overname van de aandelen hebben ons ook vrijheid gegeven in de keuze van de ligplaats en het vaargebied. Eind 2014 hebben we Chios gekozen als overwinterplek en in 2016 zijn we verkast naar Kylada.

Voor anker nabij Orak Adasi

Voor anker nabij Orak Adasi