Winter 2013

In oktober 2013 zijn Joost, Albert en ik naar Kos gevlogen en nog een weekje te zeilen en Luna klaar te maken voor de winter. Naast een, godzijdank tijdelijke, verslaving aan Candy Crush (veelal met thee en maria kaakjes – erger moest het toch niet worden)  hebben we een flink aantal werkzaamheden uit kunnen voeren.

De power kegels.....

De power kegels…..

Complexe Otofoto

Complexe Otofoto (Noah en Gerbra in de handpalm van Joost via FaceTime

We hebben met de Lara bemanning de vismarkt in Fethiye ontdekt en Joost heeft natuurlijk ruzie lopen maken met de shirt verkopers. Die worden een beetje opdringerig aan het einde van het seizoen.

Op de valreep liepen we Huseyin, eigenaar van HMS Yachtservices, tegen het lijf. Zijn manier van doen wekte bij ons zo veel vertrouwen dat we hem niet alleen de zorg voor Luna toevertrouwd hadden voor de winterperiode maar ook een flink aantal onderhoudszaken. Waaronder een reeds lang gekoersterd wensje van Erik en Otto: het opnieuw lakken van de vloerdelen in de salon en hutten. Inmiddels zijn de werkzaamheden klaar en volgens Erik, die nu aan boord is, boven verwachtig uitgevoerd. ‘Mooier dan nieuw’.

20140304_150813 11022014094

Dat zag er vorig jaar nog heel anders uit.

IMG_0761